Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

V USA opäť vyčíňal šialenec: Zastrelil štyroch ľudí a potom sa zabil!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PHOENIX - Štyroch ľudí a dvoch psov zastrelil v sobotu nemenovaný strelec v bytovom komplexe vo Phoenixe, hlavnom meste štátu Arizona na juhozápade USA. Muž potom spáchal samovraždu. Oznámila to dnes agentúra Reuters s odvolaním sa na miestnu políciu.

Policajný hovorca Tommy Thompson uviedol, že po telefonickom ohlásení streľby sa na miesto vydala policajná hliadka. Tá najprv vyhľadala volajúceho muža, ktorého byt bol streľbou zničený, sám ale vyviazol bez zranenia. Pri pátraní po strelcovi policajti zúžili možnosti na dva byty: v jednom z nich našli na terase dve mŕtve telá a vnútri potom ďalších dvoch zastrelených ľudí a tiež dvoch zastrelených psov.

Policajti potom privolali zásahovú jednotku, ktorá vtrhla do susedného bytu, kde našla mŕtvolu pravdepodobného páchateľa. Išlo o päťdesiatnika, ktorý si svojou zbraňou privodil smrteľné zranenia. Polícia predpokladá, že všetky obete - dvaja muži, žena a dospievajúci chlapec - boli z jednej rodiny, ale žiadne ďalšie podrobnosti neuviedla, a to ani mená obetí a strelca. Motív zločinu zisťuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu