Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hádka kvôli deťom: Muž zastrelil priateľku a štyroch členov jej rodiny!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

WASHINGTON - Američan z Južnej Karolíny zastrelil svoju priateľku a ďalších štyroch členov jej rodiny, vrátane dvoch detí. Potom obrátil zbraň proti sebe. O tragickom prípade informovala dnes agentúra Reuters s odvolaním sa na miestnu políciu. Pár sa hádal kvôli tomu, komu má byť zverené do starostlivosti ich dieťa.

Strelec, ktorým bol dvadsaťsedemročný Bryan Eugene Sweatt, najskôr na svoje obete čakal u nich doma, uviedol šerif Tony Davis. Všetci zomreli v dôsledku strelných poranení do hlavy alebo do hornej časti tela. "Nikdy som nič podobné nevidel. Spomienky na tú hroznú scénu vás už nikdy neopustia," dodal Davis .

Polícia prišla do domu na severozápade Južnej Karolíny na základe telefonátu muža, ktorý hovoril, že je ozbrojený a že si ublíži. Vyjednávačom sa nedarilo s nikým vnútri budovy spojiť. Keď do domu muži zákona asi po hodine vnikli, našli v rôznych miestnostiach šesť mŕtvych tiel. Medzi mŕtvymi bola Sweattova priateľka Chandra Fields, jej rodičia Richard a Melissa Fieldsovci a ich dvaja vnuci, jedenásťročný Tariq a deväťročný William. Ďalším štyrom deťom sa podarilo z domu uniknúť.

Podľa šerifa Davisa riešil pár spory ohľadne toho, komu má byť zverené do starostlivosti ich dieťa. Policajti do domu museli prísť už v minulosti kvôli domácim hádkam. Útočník mal záznam v trestnom registri, nikdy však nebol zadržaný kvôli násilnému trestnému činu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu