Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dve sestry (†2, 3) sa udusili v práčke: Vytiahli ich napuchnuté a zakrvavené!

Tu našli svoju smrť Zobraziť galériu (3)
Tu našli svoju smrť (Zdroj: scmp.com)

JIANGXI – Manželia z čínskej provincie Jiangxi prišli v jeden deň o obe dcéry. Udusili sa totiž v práčke, do ktorej vliezli a zapli ju. Neskôr už z nej nedokázali vyliezť von. Prípad vyšetrovala polícia, ktorá preverovala aj možnosť, že išlo o vraždu.

Dievčatá vo veku dva a tri roky využili chvíľky nepozornosti svojich rodičov, keď mama varila v kuchyni a otec sa pozeral na televíziu, vošli do kúpeľne a s pomocou stoličky vliezli do automatickej práčky. Tú údajne následne zapli.

Dve sestry (†2, 3)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: scmp.com)

Rodičia začuli v jednej chvíli hlasné zvuky, ale predpokladali, že deti sa s hlukom odišli hrať von, pretože doma ich nenašli. Neskôr prehľadali celé okolie a až keď otec zbadal, že na práčke bliká svetlo, začal tušiť, že sa stalo niečo strašné. Otvoril poklop a vo vnútri našiel dve telíčka.

Dve sestry (†2, 3)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: scmp.com)

"Boli stočené do klbka, celé napuchnuté a doráňané a bubon bol plný krvi. Na práčke ešte stále blikala kontrolka," uviedol dedko obetí pre denník South China Morning Post. Keď sa o smrti dcér dozvedela matka, omdlela.

Polícia sa domnieva, že išlo o nešťastnú náhodu, mnoho ľudí však tomu neverí, pretože nechápe, ako si mohli dve malé dievčatá samé zapnúť práčku, keď už boli vo vnútri. Mohlo sa stať aj to, že zariadenie sa zaplo samo po tom, ako sa zavrelo veko. To však jej výrobca vylučuje.

Sestry medzitým pochovali spopolnením. Pravdepodobne sa tak už nikdy nepodarí zistiť, či išlo naozaj o náhodu. Ich príbuzný po pohrebe volal vyšetrovateľom a žiadal preplatenie nákladov. Zrejme preto, lebo obaja rodičia sú nezamestnaní a majú ešte jedného syna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu