Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Romantik chcel prekvapiť priateľku: Nahý sa zasekol v práčke!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

SYDNEY - Záchranári v austrálskom štáte Viktória počas víkendu viac ako štvrťhodinu vyslobodzovali z práčky nahého muža, ktorý sa tam ukryl, aby prekvapil svoju partnerku. K záchrane nakoniec pomohol olivový olej. Informoval o tom dnes austrálsky denník Herald Sun.

Polícia uviedla, že v sobotu popoludní bola privolaná do mesta Mooroopna ku kurióznemu prípadu. Vyzlečený muž tu uviazol v práčke s horným plnením. "Chcel prekvapiť svoju priateľku, až príde domov, a zasekol sa tam," povedal seržant Tim Gleeson.

Na miesto okrem polície dorazili aj hasiči, lekárska pohotovosť a členovia záchranného tímu, ktorým trvalo 20 minút, kým sa im podarilo dotyčného vyslobodiť. "Mazali ho tak dlho olivovým olejom, dokiaľ nebol voľný," vysvetlil Gleeson.

Prípad sa veľmi podobá príbehu jedenásťročnej Američanky, ktorý sa cez víkend rozšíril na internete. Dievča z Utahu tiež zostala visieť v práčke, kam sa ukryla pri hre na schovávačku. Príbuzní sa ju snažili vyslobodiť s pomocou arašidovej nátierky, ale nakoniec museli privolať hasičov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu