Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ďalšie správy o smrti Češiek: Peter je po uši v dlhoch, prehovoril o Monike (†36) a Facebooku!

Vyzývavá Monika a Peter
Vyzývavá Monika a Peter (Zdroj: internet)

PRAHA/HURGHADA - Čech Peter Kramný je už mesiac a pol v Egypte a vyšetrovanie smrti jeho manželky Moniky a dcérky Klárky (†8)sa zatiaľ nijako nepohlo. Nečudo, že je v koncoch psychicky aj finančne a jeho dlh sa vyšplhal na 120-tisíc českých korún (cca 4650 eur). Nebyť podpory jeho rodiny, bol by na tom ešte horšie.

"Zaplatili pohreb, poplatky za bývanie, sporenie, telefón. Za ten čas, čo som tu, už im dlhujem 120 tisíc, 60 tisíc ma stál len telefón," povedal Kramný denníku Blesk a rozhodne poprel fámy, že jeho manželka a dcérka mali uzatvorené vysoké životné poistky. Podľa jeho slov ju mal práveže uzatvorenú iba on.

Kramný môže iba dúfať, že keď sa vráti späť do vlasti, bude môcť opäť nastúpiť do práce a splatiť všetky svoje dlžoby. Podľa jeho odhadu mu to však môže trvať aj tri roky. Na to, že by po návrate nemal zamestnanie, nechce ani len pomyslieť.

Peter však porozprával nielen o svojich finančných peripetiách, ale aj o tom, ako sa s Monikou spoznali. Stalo sa tak pred 11 rokmi na diskotéke v Karvinej, kde ho prvá oslovila pekná blondínka. Hoci bol nesmelý, ich vzťah prerástol do lásky a po dvoch rokoch randenia zistili, že čakajú dieťa. Ešte počas tehotenstva sa zosobášili.

Kramný o sebe hovorí ako o rodinnom type, ktorý by určite nenechal voju ženu trčať doma a išiel sa opíjať niekam do krčmy. "Chcel som byť s nimi, boli moje jediné šťastie," zveril sa Blesku a prezradil aj to, ako si s Monikou navzájom dôverovali.

"Monika trávila hrozne veľa času na Facebooku, bol to jej koníček. Je pravda, že neviem, s kým si tak dlho písala, ale ja jej verím," povedal Kramný. Možno práve počítač, za ktorým Monika trávila toľko času, vyrieši príčinu zatiaľ záhadnej smrti na dovolenke v Hurghade.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu