Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Súrodenci sa ukryli v truhle a zadusili sa: Otec pozeral futbal a nepočul ich krik o pomoc!

Lexi a Sean Munroe Zobraziť galériu (4)
Lexi a Sean Munroe (Zdroj: Facebook)

FRANKLIN – Neskutočná tragédia sa stala v americkom Frankline. Dvaja malí súrodenci Lexi (†8) a Sean (†7) sa pri hre na schovávačku udusili v truhle. Braček a sestra sa schovali do svojej smrteľnej truhle, ktorú nejde odomknúť inak ako zvonku. Nevinná hra tak skončila zdrvujúcou ranou pre obidvoch rodičov. Tí sa z toho teraz nevedia spamätať. Pritom obidve uväznené deti kričali o pomoc, ale nebolo ich počuť, kvoli hlasno pustenému televízoru. Otec pritom pozeral televízor vo vedľajšej izbe.

Súrodenci zomreli z nedele na pondelok. Po ich nájdení sa pokúšali o zázrak ešte lekári v nemocnici, ale bez úspechu. Zrejme išlo iba o nešťastnú náhodu. Deti boli v okolí známe ako dobre vychované a slušné. To isté platilo aj o rodičoch.

Malý Sean sa volal po otcovi
Zobraziť galériu (4)
Malý Sean sa volal po otcovi  (Zdroj: Facebook)

Celé mesto teraz smúti, pretože každý, kto poznal rodinu Munroevcov tvrdí, že boli naozaj milá a láskavá rodina. Zarážajúci je fakt, že otec v momente, keď deti kričali o pomoc, pozeral v televízii futbal. Matka v tom čase nebola doma.

Súrodenci sa ukryli v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Obidve deti chodili do základnej školy. Malý Sean bol najmladší člen rodiny. Nosil nakrátko vystrihaný účes, chodil veľmi rád na rybačky a často sa hrával so svojimi domácimi zvieratkami. Sestra Lexi bola zase známa tým, že pomáhala spolužiakom s domácimi úlohami a najmä jej milým úsmevom, ktorý každého rozveselil.

Otec Sean s malou Lexi iba pár dní od narodenia
Zobraziť galériu (4)
Otec Sean s malou Lexi iba pár dní od narodenia  (Zdroj: Facebook)

Miestni však nepochybujú o tom, že to bola tragédia. Kto poznal ich rodinu, nemohol tvrdiť opak. Na sociálnej sieti otec pridával rôzne fotky, ktoré dokazujú jeho lásku. Takéto nešťastia sa jednoducho stávajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu