Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zničený Peter stále trčí v Hurghade: Nedbá na vzhľad a dochádzajú mu peniaze!

Peter prežíva dni v úplnej bezmocnosti: je zavretý na izbe a smúti za rodinou. Oproti tejto fotografii však výrazne schudol.
Peter prežíva dni v úplnej bezmocnosti: je zavretý na izbe a smúti za rodinou. Oproti tejto fotografii však výrazne schudol.

HURGHADA/PRAHA - Peter Kramný, ktorého manželka Monika (†36) a dcérka Klárka (†8) zomreli na dovolenke v Hurghade za záhadných okolností, je stále v Egypte a nemôže sa odtiaľ pohnúť. Bezmocné ničnerobenie a smútok sa však už podpísali nielen na jeho psychike, ale aj fyzickom vzhľade. Po mesiaci od smrti svojich milovaných schudol a prestalo mu záležať aj na úprave svojho zovňajšku.

Hoci Peter podľa portálu tn.cz nezarábal zle a mohol svojej rodine dopriať dovolenku v Hurghde, teraz to popri jeho psychických problémoch nevyzerá ružovo ani s finančnou situáciou. Výplatu od zamestnávateľa nedostáva a vyčerpal už aj všetku dovolenku, takže mu neostáva nič iné iba vyberať si neplatené voľno.

Cestovná kancelária mu platí hotel s polpenziou, ale pitie a obedy musí zacvakať zo svojho. Napríklad pre vodu si chodí do obchodu, ktorý leží niekoľko desiatok metrov od hotela. Hotelová strava sa navyše neustále opakuje.

Veľa peňazí pohltí aj internet a telefonické hovory. Peter cez tablet sleduje dianie v Česku a tiež to, čo o ňom píšu české médiá. Kredit je ale veľmi drahý. Kramný okrem toho denne komunikoval s českou ambasádou, so svojou rodinou aj s rodinou manželky Moniky. Minúta odchádzajúceho hovoru stojí okolo 30 korún, prichádzajúce okolo 20 a obyčajná SMS 10 korún.

Aby neprišiel na mizinu, musel počty hovorov zredukovať. Vidina peňazí ho však čaká až po návrate do práce, čo je zatiaľ hudba neistej budúcnosti, pretože nikto netuší, kedy mu egyptské úrady dovolia odletieť späť do vlasti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu