Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Škandálne odhalenie: V telách Moniky a Klárky (†36, 8) chýbali orgány!

Podarí sa objasniť príčinu ich smrti?
Podarí sa objasniť príčinu ich smrti? (Zdroj: panoramio.com, facebook)

PRAHA - Ďalšie fatálne pochybenie egyptských lekárov! Na povrch sa dostávajú stále nové informácie dokazujúce, že pitva nebohej Moniky a Klárky bola poriadne zbabraná. Ich kľúčové telesné orgány totiž do Česka spolu s telami vôbec nedorazili.

Od úmrtia dvoch českých turistiek uplynul už viac ako mesiac. Prípad sa však tak skoro určite uzavrieť nepodarí. Českí súdni lekári totiž podľa informácií denníka Blesk uviedli, že záverečnú správu v tejto súvislosti v blízkej budúcnosti vydať môcť nebudú.

Dôvodom je fakt, že telá zosnulých boli do rodnej krajiny prevezené v hroznom stave. Nielenže boli prakticky mumifikované, ale chýbali v nich ešte aj niektoré orgány, z ktorých by sa dala určiť príčina smrti. Stále častejšie sa preto vynára podozrenie, že Egypťania sa snažia zabrániť tomu, aby vyšla najavo skutočná pravda.

Českému ministerstvu zahraničia už preto dochádza trpezlivosť. Už dlhší čas totiž nemá od egyptských vyšetrovateľov žiadne nové informácie o priebehu vyšetrovania smrti Moniky a Kláry Kramnej. Prípad sa vlečie už dlho; manžel a otec zomrelých Petr sa stále nachádza v Hurghade, pretože mu úrady zakázali vycestovať.

Petr Kramný je naďalej zavretý v hotelovej izbe v Egypte, smúti za Monikou a Klárkou a trápia ho krivé obvinenia. Na Vyšetrení sa dozviete, ako sa cíti a prečo by mohol spáchať samovraždu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu