Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Ďalšie tajomstvo, o ktorom Peter nič netušil: Monika chcela ísť na plastiku!

Monika Kramná tajila pred Petrom rozvod aj plastiku Zobraziť galériu (3)
Monika Kramná tajila pred Petrom rozvod aj plastiku (Zdroj: Facebook)

HURGHADA/PRAHA - Podľa najnovších informácií Monika pred svojím manželom Petrom Kramným netajila len svoj plán podať žiadosť o rozvod, ale aj oveľa intímnejšiu záležitosť týkajúcu sa jej tela. Kolegyňa mŕtvej Česky, ktorá spolu s dcérkou Klárkou zomrela za záhadných okolností v egyptskej Hurghade, chcela ísť na plastickú operáciu.

Peter Kramný v rozhovore pre televíziu Nova uviedol, že svoje manželské súžitie s Monikou považoval za úplne normálne a o jej túžbe odísť od neho nemal ani poňatia. Síce sa ako v každom vzťahu aj medzi nimi vyskytli občasné hádky, ale údajne o tejto téme nikdy nekomunikovali a jeho manželka mu nič podobné ani len nenaznačila. Ako sa však zdá, existuje viacero vecí, o ktorých nešťastný Čech nemal ani potuchy.

"Ani mi nenapadlo, že by mohla plánovať niečo za mojím chrbtom. Dával som im všetko, čo som mohol a ani v tom najhoršom sne by mi nenapadlo, že sa chce manželka so mnou rozísť. Mám pokazený zvyšok svojho života," uviedol v rozhovore a dodal, že je ochotný sa v Česku podrobiť aj detektoru lži, aby dokázal, že so smrťou svojej manželky a dcérky nemá nič spoločné.

Ďalšie tajomstvo, o ktorom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Nebýva však až takým nezvykom, že manžel býva tým posledným, kto sa dozvie o veciach, ktoré sa týkajú práve jeho. Jednou z nich môže byť aj informácia, o ktorú sa podelila s portálom tn.cz Monikina kolegyňa. Okrem rozvodu Monika údajne plánovala aj plastickú operáciu, pri ktorej si chcela nechať zväčšiť prsia. Chcela sa vraj ešte viac páčiť mužom, o ktorých uznanlivé pohľady vraj nemala núdzu. Na druhej strane sa jej dovolenka v Egypte veľmi nepozdávala, keďže v tejto destinácii boli už minulý rok, ale Peter vraj trval na Hurghade.

Pobyt v egyptskom letovisku sa napokon Monike aj jej dcérke stal osudným. Podľa tamojších vyšetrovateľov bola príčinou smrti otrava jedom, ale žiadne oficiálne stanovisko nie je zatiaľ k dispozícii. Po istých prieťahoch dvojicu pochovali na cintoríne v českej Karvinej a momentálne sa čaká na výsledky pitvy. Peter aj naďalej zostáva ako svedok k dispozícii egyptským vyšetrovateľom a hoci mu vrátili pas, nemôže sa vrátiť do vlasti. Dni údajne trávi pozeraním sa do steny hotelovej izby a čakaním na to, kedy mu niekto zodpovie na to, kto vlastne môže za smrť jeho milovaných.

Ďalšie tajomstvo, o ktorom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu