Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pekári podpálili kolegu zaživa: Bol to len obyčajný žart, bránia sa!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: int)

RZESZOW – Krutým spôsobom si vystrelili dvaja bratia z kolegu. Odvliekli ho na toaletu, kde ho poliali horľavou látkou a zapálili. Tvrdili, že to bol len žart. Muž je hospitalizovaný s ťažkými popáleninami.

Dvaja bratia, ktorí pracujú v pekárni v poľskom meste Rzeszow si chceli vystreliť zo svojho kolegu naozaj nepekným spôsobom. Incident sa mal stať ešte minulý víkend, keď všetci traja prišli do nočnej zmeny. Podľa policajného vyšetrovateľa Martin K. (23) a Mariusz K. (18) odvliekli Marcina L.(28) na toaletu, tam ho držali, obliali horľavou látkou a zapálili.

Ako informoval portál gazeta.pl, poranený Marcin L. prišiel do nemocnice až na druhý deň po incidente na naliehanie rodiny. Tam sa ukázalo, že utrpel poranenia tretieho stupňa a jeho stav je vážny. Neskôr ten istý deň, bol transportovaný vrtuľníkom do inej špecializovanej nemocnice v Rzeszowe.

Polícia zadržala podpaľačov 28-ročného muža. Tí tvrdili, že to všetko mal byť len žart, že si chceli z kolegu iba vystreliť.

Bratia sú obvinení zo zavinenia ťažkej ​​ujmy na zdraví. Expertíza ukázala, že Marcin L. bol poliaty chemikáliou, ktorá sa vo firme, kde došlo k incidentu používa na dennej báze, využívajú ju pre mazanie a uvoľňovanie spojov, odstraňovanie nečistôt a zabraňuje tiež korózii.  

Existujú však aj pochybnosti o okolnostiach, za ktorých bol muž podpálený. Podozriví ozrejmujú celý incident inak. Kvôli prebiehajúcemu vyšetrovaniu však poľská polícia nechce poskytnúť viac informácií.  

Za spôsobenie ťažkého ublíženia na zdraví hrozí bratom až 10-ročné väzenie. Po zaplatení kaucie ich momentálne prepustili na slobodu. Sú však pod dozorom polície a majú zákaz opustiť krajinu.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu