Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Muž sa napojil na baby monitor: Dvojročnému dievčatku nadával do štetiek!

baby monitor
baby monitor

USA - Otec Marc Gilbert bol zdesený, keď začul vychádzať mužské hlasy z izby svojej spiacej dcéry. Muž volal jeho spiace dieťa „malá štetka“. Otrasné zvuky vychádzali z baby monitora.

Manželský pár z USA bol otrasený, keď zistil, že nejaký hacker získal cez baby monitor kontrolu nad ich dvojročnou dcérou. Nadával jej, slovne ju urážal a zneužíval.

Marc Gilbert po svojej narodeninovej oslave, keď umýval riad, začul prichádzať podivné zvuky z izby svojej dcéry Allyson. K svojmu veľkému zdeseniu zistil, že hlasy prichádzali z baby monitora. Hlas na jeho spiacu dcérku volal: „Prebuď sa ty malá suka."

Hacker, ktorý sa cez baby monitor nabúral do súkromia Marcovej rodiny, mal podľa neho britský alebo európsky prízvuk.  Nepoznal ani správne meno jeho malej dcérky. Marc prístroj na mieste odpojil a usiloval sa prísť na to, čo sa stalo.  

Rodičia Allyson majú aj trojročného chlapčeka. Otec sa nazdáva, že hacker sa nabúral do ich súkromia cez synov internetový router. Tvrdí, že je celkom možné, že šokujúce odposluchy sa diali dlhšie ako iba tento deň, v ktorý ich odhalil.

Dcérka, malá Allyson, je nepočujúca. Má kochleárny implantát, ktorý je počas spánku vypnutý. Preto pokojne spala a našťastie šokujúce zvuky nepočula.

Teraz je baby monitor v Marcovej rodine stále vypnutý. Zverejnením tohto prípadu, chcel varovať ostatných rodičov pred možným nebezpečenstvo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu