Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Žena chcela ukradnúť matke dieťa rovno z kočiara!

Pozor na svoje ratolesti aj v kočiari
Pozor na svoje ratolesti aj v kočiari

PRAHA – Na deti treba dávať pozor nepretržite. V bezpečí nie je ani na prechádzke v kočiari, ktorý tlačíte. Presvedčila sa o tom aj matka, ktorej sa pokúsila dieťa rovno z kočíka ukradnúť okoloidúca mladá žena.

Pravdepodobný pokus o únos sa odohral dnes krátko popoludní v Prahe-Vršoviciach. Miestni policajti vyšetrujú prípad, pri ktorom sa mladá žena pokúsila zobrať okoloidúcej matke dieťa z kočiara.

Hovorca pražskej polície Jan Daněk pre novinky.cz uviedol, že vyšetrujú spor dvoch žien, ktorý sa odohral na ulici. Jedna žena kráčala s kočiarom, druhá ju zastavila a po krátkom rozhovore sa pokúsila dieťa z kočiara vybrať. To sa jej ale nepodarilo. „Žena pristúpila na ulici k matke s kočiarom a začala jej niečo nezrozumiteľne hovoriť, potom sa s ňou naťahovala o kočiar s dieťaťom. Keď sa jej to nepodarilo odišla.“ spresňuje Daněk.

Políciu privolali na miesto činu svedkovia incidentu. Daněk dodáva: „Páchateľku zadržala hliadka a previezli ju na oddelenie. Podrobnosti stále zisťujeme."

Momentálne policajti obe účastníčky incidentu vypočúvajú.  

Pri incidente nebol nikto zranený. Podľa polície je však agresorka, ktorá sa pokúsila dieťa uniesť v zlom psychickom stave. Predmetom vyšetrovania bude aj to, či je žena svojprávna alebo či nie je pod vplyvom nejakých liekov.

Polícia bude pravdepodobne incident šetriť ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu. Bližšie informácie neuvádzajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu