Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Šokujúci zvrat v prípade mŕtvych Češiek: Mali uzatvorené obrovské poistky!

Monika s dcérou Klárkou Zobraziť galériu (2)
Monika s dcérou Klárkou (Zdroj: Facebook)

PRAHA/HURGHADA - V prípade mŕtvych českých turistiek sa stále vynárajú nové podrobnosti. Posledné správy hovoria o tom, že nebohé ženy mali uzatvorené životné poistky v obrovskej výške. Okamžite sa tak začalo špekulovať, že práve to mohlo byť motívom ich vraždy.

So šokujúcimi informáciami prišiel portál denníka Blesk. Podľa jeho zdroja mali byť Monika aj Klárka poistené na vysoké sumy hneď v dvoch poisťovniach. Zmluvy zaručujú, že v prípade ich úrazu alebo smrti budú peniaze vo výške niekoľkých miliónov českých korún vyplatené oprávnenej osobe. V tomto prípade je ňou práve Petr Kramný. Ak sa však preukáže, že na smrti svojej manželky a dcéry nesie vinu, nedostane nič.

Blesk.cz ďalej uvádza, že otec sa s personálom luxusného hotela Titanic Palace dostal viackrát do konfliktu. Vraj nebol s ničím spokojný a tieto problémy riešil aj delegát. Jedna zo spolucestujúcich uviedla, že keď sa o tragédii dozvedela, hneď jej napadlo, že sa mu možno za to pomstil nejaký Egypťan.

Egyptská polícia sa zaoberá verziou, že ženy zabil Petr. V jeho výpovedi sa totiž objavilo viacero nejasností a najnovšie aj informácia o poistkách. Na jej žiadosť sa do vyšetrovania záhadnej dvojnásobnej smrti zapojili aj moravskosliezski policajti. Napriek tomu, že neboli voči mužovi doteraz vznesené žiadne obvinenia, musí zostať v Egypte. Petr poskytol televízii Nova rozhovor, v ktorom opisuje osudné okamihy. Spolu s manželkou a dcérou údajne pili vodu, ktorá chutila po kole. "Iná voda však nebola, tak som to vypil, ale okamžite som to vyvracal a išiel som si znovu ľahnúť k dcére," povedal. Telá nebohých žien by mali byť do rodného Česka privezené v piatok.

Prevoz tiel zosnulých turistiek z Egypta sa neuskutoční ani dnes

Prevoz truhiel s telami dvoch českých turistiek, ktoré zomreli zrejme na následky prudkej otravy počas dovolenky v egyptskej Hurghade, avizovaný pôvodne už na utorok alebo na dnes, sa uskutoční až v nasledujúcich dňoch. Truhly zatiaľ zostávajú zapečatené v Káhire, vyplýva z dnešných informácií hovorkyne českého rezortu zahraničných vecí Johany Grohovej.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu