Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Konšpiračná teória odhaľuje "vinníka" horúčav: Za všetkým sú USA a ich tajná zbraň!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: sita, int)

PRAHA - Všetko má vraj svoju príčinu, len je občas ťažké ju nájsť alebo akceptovať. Možno práve preto sa nadšenci konšpiračných teórií pozreli aj na to, prečo svet trpí extrémnymi výkyvmi počasia a napríklad v súčasnosti sužujú Európu vysoké horúčavy. Ako to už v takýchto prípadoch chodí, páchateľa vraj netreba hľadať nikde inde než v Spojených štátoch amerických.

Zemetrasenia, cunami, požiare, záplavy, výbuchy sopiek a iné prírodné katastrofy sú vo svete na dennom poriadku a ľudia sa neustále pýtajú, čo je ich príčinou. Akosi sa im nechce veriť, že za všetkým sú iba emisie a globálne otepľovanie, ale veria, že nejaká mocnosť sa snaží ovplyvniť dianie na celej planéte. A kto iný by v tom teda mal mať prsty, ak nie Amerika, ktorej vláda už bola upodozrievaná z rôznych neprávostí. Preto práve tá a jej tajné zložky sa vraj mali pohrať s atmosférou, čo malo za následok vznik extrémov počasia.

Svet sa veľmi zrýchlil a stal sa neprehľadnou globálnou dedinou, kde všetko so všetkým súvisí, len vlastne nevieme s čím. Stal sa teda živnou pôdou pre konšpiračné teórie. Môžeme sa im smiať, môžeme v ne veriť, ale nikdy ich nemôžeme stopercentne vyvrátiť. Uviedol portál tn.cz, ktorý dodal, že mnohí radšej hľadajú pravdu v menej povrchných vodách a svoj zrak upierajú v otázke horúčav najmä na HAARP, vysokofrekvenčný aktívny polárny výskumný program.

Tvári sa vraj ako výskumný projekt pre správania sa ionosféry a procesov v nej prebiehajúcich, ale v "skutočnosti" spúšťa prírodné katastrofy a vytvára klimatické zbrane. Namiesto toho, aby Spojené štáty niekomu vyhlasovali vojnu, stačí im uviesť do činnosti práve toto zariadenie.
 
Možno sa to bude zdať ako vtip, ale v roku 2010 venezuelská vládna televízia ViVe obvinila USA zo série pokusných zemetrasení. Isté však je, že výskumy HAARP sú prísne strážené a len vyvolení vedia, čo všetko dokážu.

Podľa niektorých môžu ovplyvniť počasie, niektorí sú ale dokonca presvedčení, že ovplyvňujú aj zemskú príťažlivosť alebo čas. A keďže oficiálnych informácií je ako šafranu, nečudo, že neostáva nič iné, iba si mnohé domyslieť. Každopádne zariadenie, ktoré dokáže vytvoriť stabilný plazmový mrak vo výške takmer 170 km, nie je žiadna hračka pre deti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu