Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Facebookové šialenstvo: Ľudia kvôli nemu podstupujú plastiky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: yahoo.com)

BRATISLAVA - Šialenstvo okolo sociálnych sietí vrcholí. Niekedy to vyzerá tak, že mnohí užívatelia robia kvôli nemu veci, ktoré by za normálnych okolností nerobili. Najnovším "trendom" je napríklad podstupovanie plastických operácií, predovšetkým v Indii, a chválenie sa ich výsledkom práve na sociálnej sieti.

Závislosť na Facebooku u niektorých ľudí zachádza do úplných extrémov. V snahe vyzerať na ňom čo najlepšie si dokonca líhajú pod skalpel. "Keď nevyzeráte dobre na Facebooku, ako si potom chcete vytvoriť kontakty?" zahlásila nemenovaná dievčina, ktorá si pomocou laseru nechala odstrániť hrbolček na čele. Odvtedy vraj dostáva množstvo ponúk na sobáš.

Podobne posadnutých užívateľov neustále pribúda. Potvrdil to plastický chirurg Ajay Kashyap, ktorého služby vyhľadávajú najmä mladí ľudia od dvadsať do tridsať rokov. "Robím im väčšinou drobné plastické úpravy, aby vylepšili svoje fotky na sociálnych médiách. Medzi tie najčastejšie patrí operácia brady, pretože "druhá brada" je vidieť na webkamere, keď s niekým hovoríte," povedal.

Mnoho ľudí hľadá dokonca prostredníctvom Facebooku lásku, píše portál tn.cz. Mladý Ind Jasmeer bol trochu pri tele a podľa kamarátov by mal väčšiu šancu nájsť si priateľku, keby schudol. Preto nedávno absolvoval liposukciu. Ani perfektná postava vám však nezaručí, že nájdete toho pravého.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu