Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vyhodil si vás už niekto z priateľov na Facebooku? Povieme vám, prečo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Stalo sa vám už niekedy, že si vás niekto z priateľov vyhodil z Facebooku? Ak áno a stále pátrate po dôvodoch, prečo, ponúkame zopár tipov. Ak sa chcete v budúcnosti niečomu podobnému vyhnúť, odporúčame vám sa nimi riadiť.

Portál PromotionalCodes.org.uk nedávno vykonal prieskum o tom, ktoré dôvody vedú užívateľov Facebooku k tomu, aby si vymazali svojich priateľov. Tu je TOP šestka:

1. Nechváľte sa

Najčastejším dôvodom je chvastanie.  68 percent ľudí si zo zoznamu priateľov vymazalo práve tých, ktorí sa neustále niečím chválili. A netreba sa tomu diviť; veď koho by bavilo neustále čítať o tom, ako je ich kamarát najlepší, najkrajší či najmúdrejší.

2. Nehovorte o svojich vzťahoch

Na druhom mieste skončili , ktorí často informujú o svojich vzťahoch. Vymazalo si ich 61 percent užívateľov.

3. Stretávajte sa aj osobne
 
Kamarátstvo nestačí udržiavať len virtuálne, ale aj osobne. Inak sa môže stať, že odíde do "stratena". 57 percent užívateľov najpopulárnejšej sociálnej siete na svete si vymazalo tých priateľov, s ktorými sa nestretávajú osobne.

4. Nezahlcujte

Takmer polovica respondentov priznala, že si niekoho vymazali preto, že príliš často uverejňoval nové statusy. Zvejňovanie príliš veľa informácií totiž mnohých ľudí odrádza, píše portál tn.cz s odvolaním sa na PromotionalCodes.org.uk.

5. Starostlivo vyberajte fotky
 
Poriadne vytočiť vedia aj nevhodné fotografie. Podľa štúdie najviac vadia tie so sexuálnou tematikou.

6. Nenadávajte a nezáviďte

Ľuďom sa nepáči ani to, keď ich priatelia nadávajú alebo im závidia, čo dávajú najavo nevhodnými komentármi. Preto vždy radšej vážte slová dvakrát.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu