Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bordel na palube British Airways: Pilot počas letu fotí a posiela žhavé SMS-ky!

Graeme Hindley riskoval životy stoviek pasažierov Zobraziť galériu (2)
Graeme Hindley riskoval životy stoviek pasažierov (Zdroj: sita, internet)

LONDÝN – Pomsta či dobrá vôľa? Na verejnosť sa dostali doteraz skrývané škandalózne zábery z paluby lietadla British Airways, ktorých autorom je jeden z pilotov Graeme Hindley. Zachytávajú ako ešte koncom apríla vyťukal do palubného počítača nápis „Ukáž nám tvoje prsia“, odfotil si ho, poslal SMS-kou milenke a to všetko počas letu riskujúc životy stoviek pasažierov. Zábery vytiahla na svetlo sveta práve ohrdnutá milenka, na ktorú sa Graeme po dvoch sexuálnych úletoch vykašľal.

Nezodpovedný pilot sa pochválil, že fotil aj počas pristávania v centre Londýna a svoje „úlovky“ posielal milenke. Tá bola z jeho hlúpej zábavy v šoku a prosila ho, aby neriskoval životy stoviek pasažierov, ktorých preváža po celom svete, píše The Sun. Skúsený pilot British Airways jej však na to len odvrkol, že jeho niečo také „nedokáže rozptýliť“ a chválil sa, že je „úplný profík“.

Teraz, keď sa jej „vzťah“ s Graemom po krátkom flirte rozpadol, rozhodla sa o pilotovom riskantnom správaní prehovoriť nahlas. „Je to strašné, Graeme by nemal posielať SMS-ky, keď má na palube pasažierov, ktorí sa na neho spoliehajú a očakávajú od neho, že ich niekam bezpečne dopraví,“ povedala a poprela, že by zverejnenie fotografií akokoľvek súviselo s nevydareným románikom.

„Myslím, že mojou zodpovednosťou voči verejnosti je, varovať ich pred nedbanlivým správaním Graema,“ dodala. Inkriminujúce fotografie jej vraj poslal počas letu medzi letiskom Heathrow a Hannover ešte v apríli. Graeme mal akurát vykonávať posledné kontroly pred odletom, no namiesto toho sa zabával vypisovaním hanlivých správ do palubného počítača.

Nápis „Ukáž nám tvoje prsia“ si potom odfotil a poslal jej ho SMS-kou, na čo mu odpísala „Ty si ale ču*ák!“ a dodala „Milujem to!“. Už po prvých sekundách si však uvedomila vážnosť situácie a nezodpovednému pilotovi napísala. „Nie počkaj, naozaj. Nechcem ťa rozptyľovať. Napíš mi až keď pristanete, dobre?“

Po tom, čo jej odpísal, že je „úplný profík“, ľahkovážne dodal, že nie je vo vzduchu, ale už „len“ parkuje na pristávacej dráhe. Žena po poslednej správe stratila nervy a textový rozhovor ukončila slovami: „Pusti z rúk ten poondiaty telefón!“

Pilot Graeme žije vo francúzskych alpách a lieta na Airbusoch A319 a A320 na prevažne kratších tratiach po celej Európe. British Airways sa po zverejnení fotografií prisľúbila, že celú záležitosť detailne prešetrí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu