Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Českej lekárke "odvaha" nechýba: Spitá na mol chcela ošetrovať deti!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: www.wisegeek.org)

PRAHA - Nemohli veriť vlastným očiam! Pacienti jednej z pražských nemocníc ostali v poriadnom šoku, keď v piatok na detskej chirurgii zbadali evidentne opitú lekárku (50). Tá si po niekoľkých pohárikoch pokojne napochodovala do služby, večer ju už však z nemocnice odvádzala polícia.

Privolaní policajti jej pri dychovej skúške namerali až 2,5 promile alkoholu. Na policajnom webe to dnes uviedla hovorkyňa polície Andrea Zoulová. Lekárku podozrievajú z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, kvôli jej stavu ju však policajti nemohli ihneď vypočuť.

"Krátko po 17:30 informoval políciu na tiesňovej linke jeden z pacientov s podozrením, že lekárka je pod vplyvom alkoholu. Policajná hliadka prevedením orientačnej dychovej skúšky zistila, že je informácia pravdivá," opísala prípad policajná hovorkyňa. Lekárku potom v službe na chirurgii vystriedali a previezli na policajnú stanicu.

Hodnota 2,5 promile, ktorú policajti lekárke namerali, sa už podľa odborníkov považuje za ťažkú ​​opitosť, pri ktorej majú ľudia vážne problémy s chôdzou aj rečou. Znášanlivosť alkoholu sa ale môže u rôznych ľudí výrazne líšiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu