Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pes bránil pána: Skočil na mladíka (24) a dotrhal mu genitálie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pizzaboytips.blogspot.com )

BARRANQUILLA - Mladý Kolumbijčan utrpel nepríjemné zranenie po tom, ako sa zaplietol do barovej bitky. V jednej chvíli na neho skočil pes a zahryzol sa mu medzi nohy. Jeho sexuálny život by tým však našťastie príliš utrpieť nemal.

Dvadsaťštyriročný Gamarra Rodriguez popíjal nedávno v bare v rodnom meste Barranquilla. Stal sa svedkom toho, ako sa jeden z hostí dostal do sporu s majiteľom podniku Marcom Fernandezom. Dvojica sa neskôr začala biť. Mladík cítil potrebu zasiahnuť, tak zobral stoličku a chcel s ňou urobiť nevedno čo.

Tento pohyb však zaregistroval Marcov štvorročný pitbul Pae, ktorý na Gamarru zaútočil. Zahryzol sa mu medzi nohy a spôsobil mu tržné poranenie. Pes sa vzápätí utekal schovať do kúta, zatiaľ čo sa jeho obeť zvíjala na podlahe v bolestiach.

"Všetci sa navzájom poznáme a menšie bitky sú tu v rámci oživenia atmosféry na dennom poriadku. Je mi ľúto, čo Pae urobil. Očividne si po útoku uvedomoval, že niekomu ublížil, pretože sa potom utiekol hanbiť do kúta," povedal Fernandez.

Rodrigueza previezli do nemocnice, kde mu lekári ranu zašili. "Nabudúce si radšej dvakrát rozmyslím, či sa zapletiem do nejakej bitky," skonštatoval. Informoval portál Austrian Times.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu