Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO brutálnych bitiek na škole: Kamery odkryli pravú tvár študentov!

Bil sa každý s každým
Bil sa každý s každým (Zdroj: YouTube)

BALTIMORE - Nevídaná surovosť a brutalita! Stredná škola v americkom Baltimore je pod tlakom po tom, čo sa na internete objavili nahrávky bezhlavého mlátenia detí na jej pôde. Mladí, starší, chlapci i dievčatá. Do "féroviek" sa zapája každý a nešetrí silami. Po vzhliadnutí otrasných záberov je počudovania hodné, že nik z bitkárov či obetí neskončil po bezhlavom mlátení v nemocnici.

Školu v Baltimore tlačia do kúta a naliehajú, aby preskúmala správanie svojich študentov. Videá zachytávajúce študentské boje, sa odohrávajú na chodbách či schodiskách školy, niektoré začínajú už v triede. Do surových ruvačiek sa zapájajú aj dievčatá, jedna z nahrávok zachytáva, ako si dve z nich kmásajú vlasy a trieskajú sa o stenu.

Druhé z videí ukazuje chlapčenskú bitku. Študent zdvihne stoličku z triedy a šmarí ju po svojom protivníkovi. Ďalšia scéna sa odohráva počas vyučovania medzi dvoma študentmi, ktorí sa do seba pustia najprv slovne, zatiaľ čo učiteľ sa ich snaží márne upokojiť. Následne prechádzajú z triedy na chodbu a od slov k fyzickému útoku.

Niektorí študenti strednej školy v Baltimore, ktorí si z pochopiteľných dôvodov želali ostať v anonymite, prezradili, čo je za násilnými konfliktmi. Väčšinou vraj ide o maličkosti. "Kto komu zobral peniaze, kto nosí rovnaké náušnice, kto komu prebral priateľa. Sú to také hlúpe veci," povedal jeden zo študentov.

Škola reagovala na videá vo vyhlásení, ktoré hovorí o tom, že niektoré z bitiek boli hrané a že študenti sú veľmi disciplinovaní, pretože dokázali určiť, kto sa do bojov zapájal. Začiatkom tohto mesiaca ABC News zverejnilo štatistiky, ktoré hovoria, že počet útokov na školách v Baltimore sa od roku 2009 takmer zdvojnásobil.

Brutálne bitky na škole




 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu