Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ohavné VIDEO, ktoré otriaslo Ruskom: Brutálna šikana a mučenie sirôt!

Chlapcov mlátili hlava-nehlava
Chlapcov mlátili hlava-nehlava (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Modriny, jazvy a celoživotná trauma! S týmito ranami na tele i duši skončili malé siroty z detského domova v ruskom Amure, kde ešte donedávna trpeli "krutovládu" starších chovancov. Video, s ktorým sa jedna z násilných tínedžerok pochválila na webe, zachytáva ponižujúce a brutálne násilie, ktoré otriaslo celou krajinou.

Škandál s terorom v detskom domove prepukol po tom, čo sa internetom začalo šíriť video, ktoré zachytáva trojicu tínedžerov ako svojich malých spoluchovancov mlátia hlava-nehlava. Chlapcov do 10 rokov najprv len v spodnej bielizni postavia do radu, a po tom ich jedného po druhom mlátia obuškom.

Bezbranné deti sa mladým tyrankám nedokážu brániť a jediné, na čo sa zmôžu je hlasný a neutíchajúci plač. Po niekoľkých ranách po celom tele i hlave utekajú z izby hrôzy preč. Výsledkom niekoľkominútového mučenia sú nielen modriny a jazvy na telíčkach chlapcov, ale aj celoživotná trauma. Deti skončili v špeciálnom centre, kde sa o ne postará skupina profesionálnych lekárov i psychológov.

Video natočené na mobilný telefón na internet zavesila jedna z trojice tínedžerov, ktorí skončili v rukách polície. S dvoma z nich bude začaté vyšetrovanie, tretia vzhľadom na to, že má len 15 rokov, vyšetrovaná nebude. Potrestaná bola tiež riaditeľka sirotinca Tamara Grigorchukova, ktorá teror medzi deťmi prehliadala a svojou nečinnosťou sa podľa polície na mučení podielala.

Jednému z ruských denníkov sa podarilo získať výpoveď zamestnanca, ktorý potvrdil, že sirotinec si bol vedomí šikanovania. "Mňa bili v sirotinci, tak aj ja budem biť," povedala jedna z dievčin zamestnancovi. Škandál v Amure len zdôraznil často veľmi zlý stav ruských sirotincov, ktorých metódy a infraštruktúra pochádzajú ešte z čias Sovietskeho zväzu.

Upozornenie: Nevhodné pre citlivé povahy a osoby mladšie ako 18 rokov

Šikana sirôt v Rusku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu