Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prichytená žena (28) sexovala s frajerovým synom (16), pôjde do väzenia!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: care2.com)

SYDNEY - Ženu, ktorú priateľ prichytil pri pohlavnom styku s jeho 16-ročným synom po tom, čo nastavil kameru, aby nafilmoval paranormálne javy v ich dome, odsúdili na šesť mesiacov väzenia. Taktiež jej nariadili rehabilitačný pobyt ma klinike v Tasmánii, kde majú dať do poriadku jej sexuálne sklony.

Žena, ktorej meno nezverejnili, sa prehrešila voči tamojším zákonom a má si odsedieť šesť mesiacov. Sudca David Porter sa vyjadril, že ona je tá, ktorá nesie plnú zodpovednosť za to, čo stalo. Hoci v nadviazanom vzťahu nefigurovala ako predátorka a išlo o príležitostné vzplanutia, neospravedlňuje to jej správanie.

Prokurátorka Jackie Hartnettová ženu obvinila, že vlani v októbri zašla do chlapcovej izby, aby si pohovorila o jeho lekciách v autoškole, ale nakoniec mu predviedla učivo trochu iného charakteru.

Nasledujúci deň jej nastávajúci pripravil kameru v snahe zachytiť dôkazy o paranormálnym aktivitách v dome, ale zabudol ju vypnúť. Keď sa vrátil a prehrával si zábery, uvidel svojho syna a ženu, ako sa bozkávajú, maznajú a napokon dôjde aj k pohlavnému styku. Pri následnom "výsluchu" sa milenka snažila celý incident bagatelizovať, ale jeho syn sa priznal, že už mali sex trikrát.

Žena má s partnerom 18-mesačného syna a cíti sa byť skľúčená a deprimovaná z výsledku súdu. Počas pojednávania trvala na tom, že netušila, že vek pohlavnej dospelosti, a teda súhlasu so sexom v Tasmánii je až 17 rokov.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu