Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Šéfka francúzskej ultrapravice si vážne poranila chrbticu, spadla do bazéna

Marine Le Penová
Marine Le Penová (Zdroj: SITA)

PERPIGNON – Šéfka francúzskej krajne pravicovej Národnej fronty Marine Le Penová si pri páde vážne poranila chrbticu. Oznámil to v sobotu vo francúzskom Limoges jej otec Jean-Marie Le Pen, keď ospravedlňoval jej neúčasť na začatí kampane pre komunálne a európske voľby.

"Marine nemohla prísť, pretože utrpela veľmi vážnu nehodu, ktorá jej bráni v cestovaní. Spadla do vypusteného bazéna a zlomila si chrbticu," citoval z vyhlásenia Le Pena francúzsky denník Le Figaro. Marine na toto vyhlásenie ihneď reagovala na sociálnej sieti Twitter a snažila sa upokojiť svojich priaznivcov s tým, že jej stav nie je tak vážny. "Nepanikárte! Zlomenina krížovej kosti minulý víkend. Bude to trvať dlho, je to bolestivé, ale nič dramatické," napísala Le Penová na Twitteri.

Krížová kosť je zakončením chrbtice a nachádza sa medzi panvovými kosťami. Podľa hovorcu Národného frontu Alaina Viziera Marinin otec nehodu trochu "zdramatizoval". Ako dodal, šéfka strany je "v poriadku". Marine Le Penová si zranenie údajne privodila, keď pri kosení trávnika u svojho domu v Perpignone spadla do bazéna, ktorý ešte nebol napustený. Pri páde si poškodila aj panvové kosti a kostrč.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu