Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hororová dovolenka v Egypte: Dievčatko (†5) sa utopilo v bazéne, pomoc neprišla!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: metro.co.uk)

LONDÝN - Rodina Chloe Johnsonovej, ktorá sa utopila v bazéne rekreačného strediska v Egypte, je okrem zármutku plná hnevu. A zdá sa, že oprávnene. Malej Britke totiž nemal kto pomôcť a záchranári sa na miesto tragédie dostavili až o štyri hodiny.

Chloe Johnsonová z Forest Hill v juhovýchodnom Londýne bola na dovolenke s rodičmi v egyptskom Šarm aš-Šajchu, populárnej turistickej destinácii s výhľadom na Červené more. Všetko vyzeralo úplne v poriadku až do piatka, kedy sa v bazéne hotela Coral Sea Waterworld, kde bola rodina ubytovaná, začala topiť a na blízku nebol žiadny plavčík, ktorý by jej pomohol. Zasiahol iba jej otec a ďalší dvaja hostia. Napriek tomu, že sa ju pokúsili amatérsky resuscitovať, nepodarilo sa im ju priviesť k životu.

Hororová dovolenka v Egypte:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: metro.co.uk)

Podľa babičky April jej syn napokon vzal dcérkino telo do hotelovej izby a tvrdí, že záchranka na miesto dorazila až o štyri hodiny, kedy už nemohla vôbec nič urobiť. "Sme z toho všetci zničení. Kde boli záchranári? V prípade, že by bol plavčík pri bazéne, vytiahol ju von a hneď začal oživovať, bola by stále s nami," uviedla rozhorčená April, ktorá rovnako ako ostatní príbuzní očakáva odpovede na svoje bolestné otázky.

Cestovná kancelária, ktorá dovolenku usporiadala, vydala vyhlásenie, v ktorom prisľúbila "úplné a dôkladné vyšetrovanie". "First Choice so smútkom potvrdzuje, že dieťa zomrelo pri pobyte v hoteli Coral Sea Waterworld v Egypte. K incidentu došlo v bazéne hotelového aquaparku. Britský konzulát bol okamžite informovaný a teraz spolupracuje s naším špecializovaným tímom v Egypte, aby rodine ponúkol všemožnú pomoc," uviedla cestovka.

Vedenie egyptského hotela, kde k nešťastiu prišlo, označilo smrť dievčatka za "tragickú nehodu".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu