Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Podviedol manželku? Kim Čong-un má údajne dieťa s milenkou!

Kim Čong-un Zobraziť galériu (2)
Kim Čong-un (Zdroj: SITA)

PCHJONGJANG - Diplomatický zdroj z Pekingu tvrdí, že severokórejský vodca Kim Čong-un údajne splodil dievčatko v roku 2010 s neznámou ženou, a to ešte pred tým, než mu manželka porodila ich prvé dieťa.

Vodca sa s Ri Sol-džu mal oženiť už v roku 2009, ale po jeho boku sa začala objavovať až v júli 2012. "Ri Sol-žu hrala na javisku v roku 2010 ako členka Unhasu Orchestra, kedy sa Kim Čong-un stal otcom svojho prvého dieťaťa," citovali noviny Chosun Ilbo svoj čínsky zdroj. "V Severnej Kórei je nemysliteľné, aby tehotná prvá dáma hrala na javisku."

Kim Čong-un s manželkou.
Zobraziť galériu (2)
Kim Čong-un s manželkou.  (Zdroj: SITA)

Noviny tiež napísali o zvýšenom dovoze highendových švajčiarskych a nemeckých výrobkov pre malé deti, ale nebolo jasné, či sa očakáva príchod chlapca alebo dievčatka. Severná Kórea žiadne narodenie neoznámila.

Kim Čong-un tak možno kráča v šľapajach svojho otca Kim Čong-ila, ktorý mal tiež komplikovaný milostný život. Samozrejme, že sa oficiálne oženil iba raz, ale podľa portálu telegraph.co.uk mal aspoň tri milenky.

Bývalá americká basketbalová hviezda Dennis Rodman, ktorý navštívil Pchjongjang na Kimovo pozvanie vo februári, médiám prezradil, že prvá dáma má krásnu dcérku. Je však pravdepodobné, že vládnuci pár chce splodiť syna a dediča, aby bolo možné pokračovať v jedinej svetovej komunistickej dynastii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu