Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tajomstvo Kim Čong-una prezradené: Chce mať svaly ako Jean-Claude Van Damme!

Kim je veľkým fanúšikom Van Damma
Kim je veľkým fanúšikom Van Damma (Zdroj: archív, topky.sk)

LONDÝN - Hoci si severokórejský vládca svoje súkromie úzkostlivo stráži, na verejnosť nedávno predsa len preniklo zopár tajomstiev z jeho života. Bývalý kuchár jeho zosnulého otca prezradil, čo rád robieva a po akých veciach túži.

Kenji Fujimoto je špecialistom na prípravu sushi a jeho kulinárske schopnosti si všimol aj Kim Čong-il. V roku 1988 si ho najal ako osobného kuchára. Japonec prakticky dennodenne prichádzal do kontaktu aj s jeho synom Kimom a počas trinástich rokov, ktoré strávil v službách vtedajšieho diktátora, odpozoroval, čo chlapca zaujíma a aké sú jeho koníčky.

Okrem iného Kenji prezradil, že Kim už odmalička túžil mať rovnaké svaly, ako hviezda akčných filmov Jean Claude Van Damme. Vraj si doma zariadil malé fitness štúdio a istý čas bral aj proteínové tabletky. Tridsaťročný panovník taktiež miluje Beatles a ako malý sa veľmi rád vozil v Mercedese okolo paláca.

"Mal len sedem rokov a už šoféroval. Išlo mu to dobre, akurát mu museli vyrobiť špeciálne sedadlo, pretože nedočiahol na pedále," povedal Fujimoto denníku The Sun.

Japonský kuchár prezradil aj to, že severokórejský vodca preferuje francúzske víno z oblasti Bordeaux, fajčí mentolové cigarety a rád sa preháňa na Harley Davidsone, ktorý zdedil po svojom otcovi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu