Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Británia hľadá slovenskú mamičku s dcérkou: Posledné zábery Pamely (16) s Rihannou!

Bezpečnostná kamera zachytila Slovenku aj s kočíkom Zobraziť galériu (2)
Bezpečnostná kamera zachytila Slovenku aj s kočíkom (Zdroj: leedsnorthern.wordpress.com)

LONDÝN - Súrne pátranie! Britskí policajti už piaty deň bezútešne hľadajú mladú mamičku zo Slovenska, ktorá bez stopy zmizla aj s 6-týždňovou dcérkou Rihannou. Pamelu (16) s bábätkom v tmavomodrom kočíku videli naposledy pred obchodným domom, odvtedy sa po oboch akoby zľahla zem. Muži zákona sú každým dňom zúfalejší. O prípade stratenej Slovensky informovali viaceré britské médiá.

Príbuzní Pamelu naposledy videli v sobotu (6. apríla), keď s malou dcérkou Rihannou odchádzala z domu v Horsforthe. Len 6-týždňové dievčatko vložila do kočíka a odišla nevedno kam. Ešte v ten istý deň ju zachytili bezpečnostné kamery pred obchodným domom, kadiaľ prechádzala aj s dcérkou. Tam však stopy po nezvestnej tínedžerke a jej dieťati končia.

 

Zábery z bezpečnostnej kamery.
Zobraziť galériu (2)
Zábery z bezpečnostnej kamery.  (Zdroj: leedsnorthern.wordpress.com)

 

Britskí policajti sa čoraz viac obávajú o ich bezpečnosť a Pamelu vyzývajú, ak môže, aby čo najskôr kontaktovala políciu. Muži zákona sa domnievajú, že by sa mohla nachádzať vo vyše hodinu vzdialenom meste Hull. "Pamela je asi 162 cm vysoká, veľmi štíhlej postavy a má dlhé čierne vlasy. Je pravdepodobné, že nehovorí plynule anglicky," informujú policajti zo severozápadného Leedsu.

Keď Pamelu videli naposledy, mala na sebe modré rifle, hnedé topánky a čiernu koženú bundu. Jej dcérka Rihanna mala na sebe ružové tričko, béžové dupačky a uložená v tmavomodrom kočíku. Polícia žiada všetkých, ktorí by mali akékoľvek informácie o nezvestnej dievčine a novorodeniatku, aby ich kontaktovali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu