Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Učiteľka (26) doučovala žiaka (17): Sex na zadnom sedadle auta!

Eppie Sprung Dawsonová
Eppie Sprung Dawsonová (Zdroj: Daily Mail)

DUMFRIES - Učiteľka katolíckej strednej školy v škótskom Dumfries neodolala mladému mäsku, hoci ju doma čakal manžel. Eppie Sprung Dawsonová (26), ktorá mala za sebou štvorročnú dráhu pedagogičky, sa podujala doučovať žiaka (17) trpiaceho dyslexiou. Skončili však niekde úplne inde ako pri sedení nad knihami.

Dawsonová vyzdvihla mladíka 21. decembra minulého roka, zobrala ho na odľahlú cestu a tam zastavila. Policajná hliadka, ktorá išla okolo piatej hodiny večer okolo, si všimla kondenzáciu na okne, zaparkovala a vystúpila. Keď sa muži zákona dostali bližšie, zbadali dvojicu na zadnom sedadle vo veľmi chúlostivej situácii, obaja boli od pása dole nahí.

Obvinená učiteľka sa nedávno na súde priznala, že mala s tínedžerom pohlavný styk, sudca zatiaľ pojednávanie odročil, aby si vyžiadal psychiatrické posudky. Žena však bude zapísaná do registra sexuálnych delikventov. Školská rada sa vyjadrila, že o prípade vie a vedie svoje vlastné vyšetrovanie.

Denník Daily Mail sa pokúsil skontaktovať aj s manželom učiteľky Rolandom (32), ale neúspešne. Záujem prehovoriť nemala ani chlapcova rodina. "On je obeť, ale nechcem o tom hovoriť," uviedla istá žena. Jeden z bývalých žiakov však na svoju učiteľku "bonzol", že mala vo zvyku posielať mu textové správy s pusinkami a bola známa svojou "fyzickou náklonnosťou".

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu