Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zvrhlá oslava: Futbalová trénerka (23) zverencov opila a bol aj sex!

Samantha Sullivanová na súde
Samantha Sullivanová na súde (Zdroj: myfoxdetroit.com)

DETROIT - Oslava výhry futbalového zápasu môže mať rôzne podoby. Mladá trénerka zo Spojených štátov sa rozhodla, že to pojme na sexuálnu nôtu. Svojich zverencov zaúčala do tajov sexu po tom, ako otupila ich mozgy alkoholom.

Obeťami zvrhlých chúťok dvadsaťtriročnej Samanthy Sullivanovej sa stali dvaja mladíci vo veku šestnásť a sedemnásť rokov. Po tom, ako vyhrali zápas, ich trénerka pozvala do mesta na pizzu. Namiesto toho ich ale zaviedla do obchodu, kde im kúpila alkohol, spolu sa opili sa a potom odišli do parku Derby Hill v Detroite.

Tam už šli veci veľmi rýchlo a Samantha sa s chlapcami vyspala. Jednému z nich počas súlože matka neustále vyvolávala, pretože sa bála, kde toľko je. Keď jej synáčik povedal pravdu, okamžite kontaktovala políciu. Tá sexuchtivú trénerku zadržala.

Sullivanová teraz čelí obvineniu zo sexuálneho zneužívanie tretieho stupňa a podávania alkoholu mladistvým osobám. Vyšetrovaná je na slobode. Verdikt sa dozvie koncom augusta. Policajná atletická liga, ktorá obvinenú zamestnávala v rámci svojich aktivít prebiehajúcich na strednej škole Osborn High School, ju už medzičasom prepustila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu