Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Žena vo vagíne ukrývala nabitý revolver a v zadku drogy!

No komu by to napadlo?! Zobraziť galériu (2)
No komu by to napadlo?! (Zdroj: YouTube)

ADA - Zbraň sa dá ukryť na všakovakých miestach. Aj na takých, pri ktorých hrozí riziko, že ju odtiaľ už nikdy nevytiahnete. Takýto hlúpy nápad dostala mladá žena z Oklahomy, ktorá si revolver strčila do vagíny. A k tomu všetkému bol ešte aj nabitý.

Hoci sa Jennifer Delancyová a jej kumpánka Christine Dawn Harrisová tvárili, že sa nič nedeje, policajné psy ich odhalili. Muži zákona pri prehliadke v ich aute našli niekoľko balíčkov drog a zbrane.

Po prevoze na policajnú stanicu sa Harrisová vypýtala na toaletu. Keď dlhšie nevychádzala von, dôstojníčka ju išla skontrolovať. Otvorila dvere a zbadala polonahú ženu, ktorej z vagíny trčala rukoväť revolvera. V ňom boli dokonca tri náboje.

Tento revolver Christine skrývala na intímnom mieste
Zobraziť galériu (2)
Tento revolver Christine skrývala na intímnom mieste  (Zdroj: YouTube)

To však nie je všetko. Keď sa zadržaná otočila, policajtka si všimla, že jej zo zadku trčí plastikové vrecko, v ktorom bol metamfetamín a pervitín. "Zahrávala sa s vlastným životom. Keby zbraň náhodou vystrelila, je len jeden smer, ktorým by sa guľka ubrala," povedala dôstojníčka. Zatknuté ženy sú pre políciu starou známou firmou. Tentoraz čelia obvineniu z držania drog a zbraní, informovala televízia Fox News.

Vo vagíne skrývala nabitú zbraň

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu