Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Smrť peknej blondínky (†21): Mladík ju omámil a uškrtil počas sexu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: facebook, the sun)

TOKIO - Mladá Britka prišla o život po koncerte Nicky Minaj v Tokiu. Pekná blondínka spolu so svojou kamarátkou nastúpili do taxíka s dvomi mladíkmi, ktorí ich zobrali do hotela. Tam však prišlo k tragédii. Nicola Furlongová (†21) bola podľa médií uškrtená počas sexu.

Hudobník Richard Hinds (19) a profesionálny tanečník James Blackstone (23) sa po koncerte zjavne ulakomili na pekné dievčatá a zobrali ich do taxíka. Zábery z neho, ktoré polícia však nezverejnila, ukazujú obe dievčatá v bezvedomí, pravdepodobne opité a zdrogované, zatiaľ čo muži sa bavia o sexe.

Potom ich vyviezli do izby hotela v centre Tokia, kde Nicolu na druhý deň našiel bez známok života iný hosť, ktorý sa sťažoval na hluk. Hoci dievča previezli do nemocnice, zraneniam podľahlo. Hindsa obvinili, že blondínku omámil a počas sexu ju uškrtil uterákom.

Hinds z amerického Memphisu pripúšťa, že jej počas pohlavného styku zľahka pritlačil krk, ale vraždu odmieta. "Nemyslím si, že som bol príčinou jej smrti. Nemal som zámer ani dôvod ublížiť jej, zraniť ju alebo zabiť," uviedol na súde. Blackstone z Los Angeles čelí obvineniu zo sexuálneho napadnutia Nicolinej kamarátky.

Hoci Hindsovi v Japonsku hrozí za vraždu trest smrti, predpokladá sa, že k tomu nepríde. Blackstone za sexuálny delikt dostane maximálne štyri roky, ak ho uznajú vinným. Rodičia Nicoly a jej sestra sa momentálne zdržiavajú v Tokiu a čakajú na verdikt súdu, ktorý by mal padnúť 19. marca.

"Jej vrah ukončil nielen jej život, ale aj naše. Nezaslúži si, aby dýchal rovnaký vzduch ako my. Moji rodičia nie sú za trest smrti, ale ja áno. Dúfam, že ak ho nedostane, zhnije vo väzení," povedala jej sestra Andrea pre The Irish Sun.

Smrť peknej blondínky (†21):
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: facebook, the sun)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu