Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tínedžerku (†16) zavraždila najlepšia kamarátka: Kvôli totálnej hlúposti!

Skyler Neesová Zobraziť galériu (3)
Skyler Neesová (Zdroj: wtae.com)

STAR CITY - Takmer deväť mesiacov boli po mestečku Star City v Západnej Virgínii rozvešané plagáty s fotografiou mladej Skylar Neeseovej. Jednej letnej noci utiekla z domu a podela sa ktovie kam. Najhoršie obavy rodičov sa potvrdili v momente, keď sa dozvedeli, že je mŕtva.

Šestnásťročná Skylar zmizla vlani v lete. Jednej noci ušla cez okno svojej izby a odvtedy ju rodičia nevideli. Nasledujúce mesiace po nej pátralo celé mesto. Fotografie tínedžerky boli vyvesené v obchodoch, na pouličnom osvetlení, v miestnom kaderníctve i tetovacom salóne.

Za informácie vedúce k nájdeniu Skylar bola vypísaná odmena
Zobraziť galériu (3)
Za informácie vedúce k nájdeniu Skylar bola vypísaná odmena  (Zdroj: wtae.com)

Rodine nezvestnej pomáhali aj jej dve dlhoročné kamarátky, ktoré, ako sa neskôr ukázalo, ju zavraždili. Pred niekoľkými mesiacmi sa šestnásťročná Rachel Shoafovú priznala, že 6. júla 2012 Skylar vylákala von, odviezla do lesa vzdialenom približne päťdesiat kilometrov od jej domu a tam ju so svojou komplickou dobodala na smrť. Telo potom schovali pod konáre.

Rachel (vpravo) pripravila kamarátku (vľavo) o život
Zobraziť galériu (3)
Rachel (vpravo) pripravila kamarátku (vľavo) o život  (Zdroj: wtae.com)

Momentálne s oboma vrahyňami prebieha súdny proces. Shoafovú obžalovali z vraždy druhého stupňa, pričom jej hrozí štyridsať rokov za mrežami. Druhú obvinenú vzhľadom na jej vek súdia ako maloletú, píše cbsnews.com

Motív vraždy zatiaľ nie je potvrdený, Neesovci sa však domnievajú, že ho poznajú. "Skylar sa s Rachel už viac nechcela kamarátiť. Podľa mňa ju zavraždila preto. Je mi ľúto Racheliných rodičov, verím, že takto svoju dcéru nevychovali. Dúfam, že to dievča zhnije v pekle," povedal na súde otec obete Dave Neese.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu