Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Brutálna vražda v Katare? Kráska (†24) zmizla po odchode z baru s miestnymi mužmi!

Lauren Pattersonová s priateľom Jamesom Grimom Zobraziť galériu (3)
Lauren Pattersonová s priateľom Jamesom Grimom (Zdroj: Facebook)

DAUHA - Mladú britskú učiteľku pravdepodobne zavraždili v Katare iba pár hodín po tom, čo sa do krajiny vrátila z pohrebu svojej babičky. Lauren Pattersonovú (†24) naposledy videli v nočnom klube v hlavnom meste Dauha s dvomi miestnymi mužmi, pričom jeden z nich bol jej expriateľ.

Pattersonová opustila nočný klub v päť hviezdičkovom hoteli La Cigale so skupinou katarských mužov a kamarát tvrdí, že mu napísala správu, kde uviedla, že ju odviezli do nesprávneho domu. Jeden blízky priateľ potom na Twitteri zverejnil slová: "Lauren bola znásilnená a brutálne zavraždená. Jej telo bolo nájdené v kontajneroch za La Cigale."

Dievčinu naposledy videli o 01:20 v sobotu, ale nie je jasné , čo sa dialo ďalej. Podľa známeho dievčaťa jej bývalý priateľ odišiel do Saudskej Arábie a tamojšia polícia predviedla na výsluch druhého muža, ktorý mal pomliaždené pery. Ten však vyhlasoval, že rany utŕžil pri boji s taxikárom. Polícia prehľadala jeho apartmán, ale neskôr ho prepustila.

Brutálna vražda v Katare?
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Po tom, čo Lauren zmizla, jej rodina a priateľ James Grima začali mohutnú kampaň na Facebooku a ďalších sociálnych sieťach, aby ju našli. Ale o 40 hodín neskôr Grima zverejnil správu, že je mŕtva.

Včera jej matka Alison vzdala hold svojej dcére vlastným on-line komentárom: "Ďakujem všetkým za úžasné slová o Lauren. Bolo to naozaj pozoruhodné dievča, moja skala, vždy tu bola pre každého. Viem, že teraz je v nebi v otcovom náručí."

Pattersonová, ktorá sa vrátila v piatok z babičkinho pohrebu, bola učiteľkou na prvom stupni Newton British School v Dauhe. Jej matka, vdova, žije so svojimi ďalšími deťmi Georgiou (16) a Davidom (14) v Kente. Späť do Británie sa presťahovali len nedávno, po tom, čo bývali sedem rokov v Luxemburgu.

Lauren s babičkou, z ktorej pohrebu sa vrátila.
Zobraziť galériu (3)
Lauren s babičkou, z ktorej pohrebu sa vrátila.  (Zdroj: Facebook)

Britské ministerstvo zahraničia denníku Daily Mail potvrdilo, že má informácie o nezvestnej žene, ale objav tela nechcelo komentovať. Dodalo iba, že rodine poskytuje konzulárnu pomoc.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu