Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Takto sa prepravujú autá po poľsky: Nemeckým policajtom padla sánka!

Nemeckí policajti sa nestačili čudovať
Nemeckí policajti sa nestačili čudovať (Zdroj: TVN24)

DÜSSELDORF – Šok, aký nedávno zažili nemeckí dopraváci pri bežnej kontrole na cestách, im zrejme ešte hodnú chvíľu nedá spávať. V Krefelde zastavili poľského kamionistu, ktorý na prívese prevážal dve nákladné autá a jedno osobné poukladané jedno na druhom. Fotografia dopravnej „pyramídy“ okamžite obletela internet a stala sa hitom. Správu priniesol poľský TVN24.

Poľského vodiča zastavili v nemeckom veľkomeste Krefeld, cez ktoré smeroval do Belgicka. To, čo videli, im vyrazilo dych. Kamionista sedel za volantom nákladiaka s prívesom, na ktorom mal o niečo menší, na tom ešte jeden a na samotnom vrchu prevážal Mercedes.

Šokovaní nemeckí policajti sa nechali počuť, že Poliak kurióznou prepravou porušil snáď všetky bezpečnostné predpisy. Prefíkaný vodič sa snažil z prekérnej situácie vyvliecť a vodičom tvrdil, že nezvyčajnú dopravu zvolil preto, že „ani jedno z áut nemalo platný technický preukaz, čiže nemali právo pohybovať sa po verejnej komunikácii a on ich nemal ako prepraviť“. Táto premyslená výhovorka však u policajtov neobstála a Poliak sa pravdepodobne nevyhne poriadne mastnej pokute.

 

Takto sa prepravujú autá
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: TVN24)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu