Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Transsexuál, ktorý sa tváril ako žena, brutálne znásilnil svoju známu!

(Zdroj: thesun.co.uk)

SWANSEA - Britský transsexuál Dean Williams (38), ktorý čaká na operáciu pohlavia a používa meno Nadine, čelí obvineniu z brutálneho znásilnenia ženy. Aj napriek tomu, že si chce dať zmeniť pohlavie, jeho chúťky to nezastavilo a skončil na súde.

Williams podľa obžaloby zašiel v októbri 2011 so svojou známou do krčmy v meste Neath v južnom Walese, kde niečo spoločne popili a zjedli a neskôr sa vybrali do blízkeho domu, kde jej chcel ukázať sado-masochistickú miestnosť s rôznymi pomôckami. Tam sa ju napriek jej odporu pokúsil pobozkať, za čo schytal varovanie: "Nebuď hlúpy!"

Potom ju vzal do spálne pod zámienkou, že sa chce pochváliť svojím novým šatníkom plným ženského oblečenia, ale tam ju napadol, hodil na posteľ, obkročmo si na ňu sadol a roztrhal jej oblečenie. Hoci sa bránila a kričala, brutálne ju znásilnil a pri útoku poškriabal svojimi umelými nechtami. Keď sa žene podarilo zbehnúť dolu obývačky, znovu zaútočil. Neskôr však dokázala utiecť a napísať priateľovi, ktorý ju objavil pred jej domom v zúfalom stave a celú roztrasenú.

Privolaní policajti Williamsa zatkli aj napriek jeho tvrdeniu, že pohlavný styk bol dobrovoľný. Znásilnenie a sexuálne napadnutie ženy poprel. Obhajoval sa tým, že sex sama chcela. Prípad stále pokračuje, informoval britský portál thesun.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu