Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladík brutálne dokopal priateľku (23): Krvavá tvár plná podliatín!

Takto hrôzostrašne vyzerala Loretta krátko po útoku Zobraziť galériu (4)
Takto hrôzostrašne vyzerala Loretta krátko po útoku (Zdroj: swns.com)

CHIPPENHAM - Mladý muž z Veľkej Británie brutálne dobil svoju priateľku, ktorá skončila s hrozivými zraneniami v nemocnici. Polícia ho krátko nato zatkla a obvinila z napadnutia. Súd ho ale prekvapilo pustil na slobodu, napriek tomu, že v čase útoku bol v podmienke!

Dvadsaťsedemročný Toby Hayden napadol svoju priateľku Lorettu Butterworthovú minulý mesiac. Predtým popíjal v bare, pričom stiahol jedenásť pív a niekoľko panákov tequily. Neskôr sa dvojica, ktorá spolu chodila dva roky, vybrala domov. Po ceste chcel mladík vybrať nejaké peniaze z bankomatu, ale nepodarilo sa. To ho veľmi rozzúrilo a svoju zlosť sa rozhodol vybiť na nevinnej dievčine. Opakovane ju silno udieral do tváre a do iných častí tela.

Potom sa Haydenova agresivita ešte vystupňovala. "Zhodil ma na zem a začal ma kopať do hlavy. Niekoľkokrát mi na ňu aj stúpil. Tá bolesť sa nedala vydržať, po niekoľkých minútach som odpadla," hovorí dvadsaťdvaročná Loretta, ktorá utrpela množstvo pomliaždenín a tržných rán.

Mladík brutálne dokopal priateľku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: swns.com)

Keď sa dievčina prebrala, začala volať o pomoc. Krátko po tom polícia útočníka dolapila. Ten bol ale natoľko drzý a arogantný, že sa pustil aj do mužov zákona. Jedného z nich opľul a druhému chcel vypichnúť oči, píše denník The Sun.

Hayden na súde svoju vinu nepopieral a ku všetkému sa priznal. Sudca mu však na veľké zdesenie všetkých zúčastnených udelil len podmienečný trest, hoci bol v čase spáchania skutku už v jednej podmienke taktiež za násilný trestný čin. Svoje rozhodnutie odôvodnil tým, že "vo väzení by sa z neho stal ešte väčší grázel". Odsúdený tak vyviazol len s verejnoprospešnými prácami, ktoré bude musieť vykonávať nasledujúcich osemnásť mesiacov.

Mladík brutálne dokopal priateľku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: swns.com)

"Nemôžem uveriť tomu, že ho pustili. Koľkokrát ešte bude musieť niekoho zbiť, aby ho konečne poslali do väzenia?," oprávnene sa hnevala mladá predavačka.

Mladík brutálne dokopal priateľku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: swns.com)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu