Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zábava sa zvrhla v násilie: Tínedžerky Zuzanu a Kristínu vraj v byte znásilnili traja chlapi!

Jeden z údajných násilníkov je už v rukách polície
Jeden z údajných násilníkov je už v rukách polície (Zdroj: treatment4addiction.com, Tv JOJ)

NOVÉ MESTO - Z hororovej noci, akú nedávno zažili dve kamarátky v Novom Meste nad Váhom, behá mráz po chrbte. Traumu zrejme na celý život si odniesli z jedného z panelákových bytov, kde sa mala odohrávať zvrhlá akcia skupinky sexuchtivých mladíkov. Tí mali Kristínu a Zuzanu najprv omámiť, a potom surovo znásilniť. Polícia na šokujúci prípad uvalila informačné embargo, podľa informácií Tv JOJ však už údajne zadržali dvoch podozrivých mužov.

Všetko sa to začalo v pondelok, keď sa kamarátky Kristína z Humenného a Zuzana z Bobotu rozhodli ísť von so skupinkou mladíkov. Neskoro večer odišli zo svojej internátnej izby v Novom Meste nad Váhom a nastúpili do auta k dvom mužom. Tí ich odviezli do bytu paneláku, kde sa k nim pridal ďalší.

To, čo sa ďalej dialo za dverami bytu, už presne nikto nevie. Podľa priateľa jednej z dievčat mali mladíci s tínedžerkami popíjať, keď zrazu obe stratili vedomie a prebrali sa až neskôr. "Tá moja frajerka s tou babou sa prebrali veľa seba na posteli," tlmočí slová údajne zneužitej priateľky Kristíny.

Keď, sa dievčatá zobudili stál nad nimi polonahý chlap. "Bol tam jeden len v tričku a slipoch a že ju hodil na zem. Potom chcela ísť na WC, že ju udrel a potom si zase nič nepamätá," dodáva. Kristíne sa podarilo vyslobodiť z bytu až nad ráno a okamžite zavolala priateľovi.

Zuzanu v zúboženom stave našli až mestskí policajti na Vajanského ulici. Bola zmätená a na nič sa nepamätala. Údajne bola len ľahko oblečená a na nohách mala papuče. Polícia prípad prešetruje, no vzhľadom na jeho citlivosť zatiaľ žiadne informácie nepodáva. "Nakoľko stále prebiehajú procesné úkony sa nemôžeme k danému prípadu vyjadriť. Hneď, ako to dôkazná situácia dovolí, tak Vám poskytneme bližšie informácie," povedala nám trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Podľa medializovaných informácií však už dievčatá absolvovali gynekologické vyšetrenie a polícia má už dokonca jedného z podozrivých,  22-ročného Martina z Nového mesta nad Váhom. Ďalším podozrivým má byť 24-ročný Roman z toho istého mesta. Jeden z nich je dokonca údajne v podmienke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu