Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Chlapci šikanovali dievča (†13) pohlavným stykom, vypadlo z okna!

(Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Šikanované dievča z anglického Londýna zomrelo iba mesiac po tom, čo ju dvaja chlapci nútili k pohlavnému styku. Hoci sa prípad odohral ešte vlani v marci, až teraz vyplávali na povrch niektoré skutočnosti.

Chevonea Kendall-Bryanová bola vydesená, keď ju 15-ročný tínedžer na párty nútil, aby mu poskytla sex. O niečo neskôr urobil to isté ďalší mladík. O mesiac našli Chevoneau ležať na chodníku s fatálnymi poraneniami hlavy. Po páde z výšky takmer 20 metrov ju previezli do nemocnice, kde zomrela. Matka uviedla, že išlo o "veľmi temperamentné dievčatko", ale násilníci mu tak zničili život, že sa rezalo nožnicami.

"Začalo sa to nadávkami, ale prerástlo do fyzických útokov, kopali ju a udierali. Začala so sebapoškodzovaním a povedala, že je to spôsob, ako sa zbavuje bolesti," uviedla Amanda. Toto trápenie vraj trvalo dlhé tri roky, kým prišlo k sexuálnom atakom. Podľa matky sa jej dcéra bála, čoho by boli chlapci schopní, ak by ich udala. "Chcela na to zabudnúť," dodala matka.

Podľa koronera však nešlo o samovraždu, ale nešťastnú náhodu. Chevonea vyklonená z okna prosila jedného z chlapcov, aby vymazal kompromitujúce zábery, ktoré mal na videu vo svojom mobile. Hoci sa mu vyhrážala tým, že ak ich nezmaže, skočí, pravdepodobne sa iba príliš nahla a z okna vypadla. Vyšetrovanie prípadu pokračuje. Informoval britský portál dailymail.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu