Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Srbi riešia vkus prezidenta: Fico porazil sexbombu Monicu Bellucci!

Monica prehrala Zobraziť galériu (2)
Monica prehrala "súboj" s Robertom Ficom (Zdroj: sita, vanity fair italy, topky.sk)

BRATISLAVA/BELEHRAD - Jedna z najžiadanejších žien sveta Monica Bellucci (48) nevyzerá dostatočne atraktívne pre prezidenta Srbskej republiky Tomislava Nikoliča (60)! Napísal to dnes tamojší denník Alo!, ktorý uviedol, že hlava štátu dala prednosť návšteve Slovenska a stretnutiu s naším premiérom Robertom Ficom pred trávením času v spoločnosti talianskej herečky známej nielen svojou krásou, ale aj plným dekoltom.

Hoci sa Monica Bellucci mala stretnúť s Nikoličom, ten vycestoval na oficiálnu zahraničnú návštevu Slovenska a dnes poobede si potrasie rukou na úrade vlády v Bratislave s Robertom Ficom. Z vizuálneho hľadiska to bude pre neho neporovnateľný rozdiel, ale štátnické záležitosti majú vyššiu prioritu.

Talianska herečka sa tak bude musieť uspokojiť so spoločnosťou premiéra Ivicu Dačica a "rande" so slávnou hviezdou filmového plátna si nenechal ujsť ani prezident bosnianskej Republiky srbskej Milorad Dodik.

Tomislava Nikoliča čakajú dôležitejšie veci. Okrem spoločného pracovného obeda sa budú na úrade vlády prerokovávať bilaterálne vzťahy, integračné ambície Srbska do európskych štruktúr či podpora a pomoc Slovenska v integračnom úsilí Srbska.

Tomislav Nikolič
Zobraziť galériu (2)
Tomislav Nikolič  (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu