Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Brutálna vražda milenky (†20): V 4. mesiaci si s ňou užil, uškrtil ju a podpálil!

Loreida Potová
Loreida Potová (Zdroj: europics.at )

FRIBOURG - Mladú ženu zavraždili v štvrtom mesiaci tehotenstva po tom, čo odmietla žiadosť jej milenca, aby išla na potrat. Loreida Potová sa tak tešila na očakávané dieťa, že nosila jeho snímku z ultrazvuku po celý čas pri sebe. Až do chvíle, kým jej život nevyhasol pod rukami Manu Natunga (32).

Jej africký milenec ju nalákal na vzdialené miesto vo švajčiarskom kantóne Fribourg a presvedčil ju, aby mali sex. Potom ju uškrtil, uložil jej telo do diery v zemi a zapálil. Podľa súdu trvalo päť minút, kým žena zomrela. Zatiaľ mužova ďalšia priateľka Amelia Pascalová použila benzín a pomohla mu vykopať hrob.

Amelia, ktorá už mala s Afričanom dieťa, zúrila, keď zistila, že má inú ženu. Na súde uviedla, že "nechcela svoje dieťa nechať vyrastať s bastardom". Taktiež ju vraj hnevalo, že ju Manu podvádzal v "každej izbe ich domu".

Manu zase tvrdil, že bol zo strany Amelie pod veľkým tlakom. To ona chcela, aby zabil svoju milenku, pretože znamenala škvrnu na ich česti.

Švajčiarsky odvolací súd nakoniec rozhodol, že doživotné tresty udelené súdom v Ženeve, sú privysoké a zmiernil ich na 20 rokov väzenia. Pár tak bude mať možnosť ešte oľutovať svoje činy a polepšiť sa, kým pôjde na slobodu. Či dvojicu čaká za mrežami nejaká náprava, je otázne. Napísal portál austriantimes.at.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu