Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tínedžer rozbil dvere a bál sa priznať: Vymyslel si tú najhlúpejšiu historku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

ČESKOLIPSKO – Prípad s ľahkým nádychom bizarnosti sa nedávno dostal do rúk českolipských policajtov, ktorí vyšetrovali na prvý pohľad takmer jasný falošný prepad. Ten si vymyslel mladík (17) z Českej Lípy, ktorý ním chcel zo strachu pred rodičmi zamaskovať rozbité dvere. Tínedžer zapol bujnú fantáziu na plné obrátky, no historka s ktorou nakoniec prišiel, bola akurát tak na smiech. Informoval o tom český portál idnes.cz.

Českopilskí policajti mali čo robiť, aby neprepukli v rehot, keď im mladý muž zo sídliska Sever nahlasoval prepad v rodičovskom byte. „Do bytu sa mi vlámali dvaja lupiči s tyčami, dali mi päsťou a ukradli šesť tyčiniek deli,“ oznámil na policajnej linke. Aj keď mužom zákona prišla jeho historka prinajmenšom podozrivá, neváhali, a vyrazili na miesto.

Nakoniec sa však predsa len ukázalo, že tínedžer si všetko vymyslel. „Chlapca navštívili jeho kamaráti, a keď sa rozprávali na chodbe pred bytom, zabuchli sa za ním dvere. Pretože sa nemal ako dostať domov, vypáčil s kamarátmi dvere a pritom ich poškodil,“ opísala kuriózny prípad policajná hovorkyňa Ivana Baláková. Chlapec dostal strach, že za rozbité dvere schytá „hubovú polievku“, a preto začal vymýšľať plán, ako z toho vyjsť beztrestne.

Historku s nebezpečnými lupičmi čokoládových tyčiniek však policajti rýchlo prekukli, a tak musel ísť s pravdou von. Namiesto pokarhania od rodičov mu teraz hrozí oveľa tvrdší trest - za krivé svedectvo. Nabudúce si tak určite veľmi rýchlo rozmyslí, či sa kvôli strachu z rodičov, oplatí „zvolávať“ policajnú akciu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu