Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Chiropraktik mal dlhé prsty: Pacientky liečil intravaginálnou masážou!

Summers a jeho dve spolupracovníčky
Summers a jeho dve spolupracovníčky (Zdroj: Facebook)

WASHINGTON - Chiropraktik zo štátu Washington je obvinený z toho, že sexuálne obťažoval svoje pacientky. Metódy, pomocou ktorých ich chcel zbaviť zdravotných ťažkostí, sú naozaj poburujúce. Zahŕňali totiž intravaginálnu masáž.

Zakladateľ kliniky Summers Chiropractic Massage je podľa všetkého poriadny chlípnik. Tri jeho klientky ho totiž obvinili z toho, že ich sexuálne zneužil a to tak, že im do vagíny strčil prsty.

Gregg Summers svoje nechutné konanie obhajuje slovami, že "narušenie intímneho priestoru pacientky vedie k zlepšeniu jej celkového zdravotného stavu". "Tvrdil, že intravaginálna masáž zmierni bolesť a zabráni vytváraniu zjazveného tkaniva," povedala jedna z poškodených žien.

Jednou z obetí úchylného chiropraktika sa stala aj jeho vlastná zamestnankyňa. Tú obťažoval ešte na školeniach, keď na nej skúšal "inovatívne postupy". Okrem toho sa Summers ponúkol, že "hoci je ženatý, je ochotný poslúžiť ako učebná pomôcka, na ktorej môžu záujemkyne otestovať, ako urobiť chlapa tvrdým".

Zvrhlíkovi bola minulý týždeň pozastavená licencia na vykonávanie masérskej praxe. Taktiež čelí obvineniu z manipulácie s lekárskymi záznamami svojich pacientok. Summersov právnik na obranu svojho klienta povedal, že "dnes sa už na lekára môže sťažovať úplne každý, aj keď to nie je vôbec oprávnené".

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu