Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Primár strčil dievčatku prst do vagíny a konečníka, ordinuje ďalej!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: lifeinthesoupbowl.blogspot.com)

PRAHA - Bývalý primár zubného oddelenia benešovskej nemocnice Pavel S. (56) čelil obvineniu z pohlavného zneužívania troch detí. Do väzenia však nepôjde. Na základe posudku znalcov, ktorí tvrdia, že konal v stave nepríčetnosti, ho zbavili obvinenia a on môže ordinuje veselo ďalej!

Ľudia vo Vlašimi, kde doktor prevádzkuje súkromnú zubársku prax, nechápu, že zvrhlý doktor sa dostal tak ľahko na slobodu. "Čo to máme za zákony? Ako je možné, že môže ďalej prísť do styku s malými deťmi? Sama mám šesťročnú dcéru. Našťastie chodíme k zubárke, inak by som ju okamžite prehlásila inam," povedala Blesku.cz nemenovaná obyvateľka.

Pavel S. síce musí podstúpiť ambulantnú sexuologickú liečbu, päť zo šiestich znalcov sa ale zhodlo na tom, že recidíva by u neho nastať nemala. S istotou to však povedať nedokážu. Doktor podľa jedného z posudkov totiž trpí patologickou sexuálnou agresivitou so zameraním na mladšie objekty.

Zubár mal deti zneužiť 24. februára 2010. Podľa obžaloby najskôr odviedol do lekárskej izby jedenásťročnú dievčinu a prinútil ju, aby sa vyzliekla. Potom ju prehmatával na slabinách, na prsiach, v podpazuší a tiež jej údajne vsunul prst do vagíny a konečníka. O pár hodín neskôr vyšetroval sedemročné dvojčatá. Dievčatko vraj obchytkával na bruchu, podpazuší a trieslach, chlapcovi siahal na prirodzenie. Lekár všetky obvinenia odmieta.

Zákaz činnosti by Pavlovi S. mohla udeliť okresná organizácia Českej stomatologickej komory (SKZL) v Benešove. Tá si s tým ale zrejme príliš hlavu neláme. "O prípade vieme, ale zaoberať sa ním v dohľadnej dobe nebudeme," uviedla predsedníčka benešovskej stomatologickej komory Jana Sádovská.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu