Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Netvor otrávil a zaživa pochoval psíka: Zázrakom prežil!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Vo Francúzsku bol neznámym páchateľom otrávený a zaživa pochovaný malý teriér z plemena Jack Russell, ktorý ale zázrakom prežil. Vďačí za to hlavne miestnemu obyvateľovi, ktorý pri jazere la Warenne v Ardenách zahliadol podľa neho podozrivo sa správajúceho muža a potom požiadal o pomoc skupinu robotníkov s prehľadávaním miesta, kde sa podozrivý pohyboval. Informovali o tom miestne médiá.

Jeden z robotníkov si všimol, že pri jazere neďaleko obce Charleville-Mézières je kopček z čerstvého bahna, ktorý sa ľahko hýbe. Pomocou lopaty po chvíli našiel psíka vo veľmi zúboženom stave, ale živého. Privolaní hasiči odviezli zviera k veterinárovi, ktorému sa psíka vraj podarilo úplne uzdraviť.
    
Malý biely teriér Ethan za to vďačí paradoxne aj tomu človeku, ktorý sa ho pokúsil zabiť. Dal malému zvieraťu totiž takú dávku jedu proti slimákom, že psík ihneď nezomrel, triaslo sa mu telo a spomalil sa dych, takže prežil pod zemou viac ako dve hodiny.
    
Polícia v Charleville-Mézières uistila, že prípad berie veľmi vážne. Oficiálneho majiteľa malého teriéra identifikovali pomocou čipu, ktorý mal Ethan. Majiteľ tvrdí, že dal psíka istej osobe, ktorej meno si ale vraj už nepamätá. Podľa serveru časopisu Le Nouvel Observateur ho polícia naďalej vyšetruje. Ochrancovia zvierat ihneď podali žalobu na neznámu osobu pre krutosť s úmyslom zabiť. Aký trest hrozí vinníkovi, zdroje neuviedli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu