Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Policajný vyšetrovateľ tragicky zahynul: Pri nehode úradoval alkohol!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

TRNAVA – Pri tragickej havárii, ku ktorej došlo v piatok krátko pred polnocou medzi Bodíkmi a Gabčíkovom, prišiel o život šamorínsky policajný vyšetrovateľ! So Škodou Octavia, v ktorej sa viezol spolu s ďalšími dvoma mužmi, vyšli mimo cesty a vrazili do stromu. Silný náraz prežil iba samotný šofér, ktorý mal v sebe takmer 2 promile!

„Z doposiaľ nezistených príčin na rovnom úseku cesty zišiel mimo cesty v pravo, kde prednou časťou narazil do stromu,“ uviedol trnavský policajný hovorca Michal Hanus. Za volantom Škody Octavia pravdepodobne sedel mladý muž (25) z obce Horný Bar, ktorý hrozivú nehodu ako jediný prežil.

V havarovanom aute sa v tom čase nachádzal aj Šamorínčan (28) a muž (39) z obce Horný Bar, ktorí zraneniam na mieste podľahli. Jednou z obetí mal byť policajt šamorínskeho policajného oddelenia skráteného vyšetrovania. „Môžem potvrdiť, že jednou z obetí bol príslušník Policajného zboru z Obvodného oddelenia zo Šamorína,“ uviedol hovorca.

Tretí z mužov, ktorý zrejme sedel za volantom, sa zranil ťažko. Policajti mu v dychu namerali až 1,92 promile alkoholu a vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie z prečinu usmrtenia. „V prípade obvinenia konkrétnej osoby hrozí za takýto skutok trest odňatia slobody na dva až päť rokov,“ dodal Hanus.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu