Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ožratá ako doga: Trhovníčke (37) vďaka 3,16 promile takmer rozkradli celý stánok!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

KARVINÁ – O tom, že alkohol a práca nie je dobrá kombinácia, sa presvedčila predavačka (37) na trhovisku v českej Karvinej. Bola natoľko opitá, že okoloidúci kupujúci využili jej žalostný stav a zo stánku si bez okolkov brali ovocie a zeleninu ako zo svojho. Až duchaprítomný svedok zlodejov zastavil pred rozkradnutím celého stánku tým, že privolal strážnikov. O incidente informoval český spravodajský portál novinky.cz.

„Oznamovateľ strážnikov informoval, že zo stánku si bral, kto chcel, čo chcel,“ povedal zástupca riaditeľa karvinskej polície Václav Ožana. Privolaná hliadka našla na mieste predavačku v ťažkom stupni opitosti.

„S našou hliadkou odmietla komunikovať. Strážnikom sa prostredníctvom ďalších kontaktov podarilo spojiť s podnikateľom, aby si stánok prevzal,“ uviedol Ožana.

Opitá predavačka tak až s pomocou strážnikov poputovala na protialkoholickú záchytnú stanicu, kde jej namerali až 3,16 promile. Zatiaľ nie je jasné, aké množstvo zeleniny a ovocia sa podarilo drzým zákazníkom ukradnúť, ani to, či bude majiteľ stánku vymáhať škody od svojej zamestnankyne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu