Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zo svadobnej hostiny v Sheratone masová bitka: Dobitá nevesta a mŕtvy strýko!

Do bitky sa zapojili desiatky hostí
Do bitky sa zapojili desiatky hostí (Zdroj: YouTube)

PHILADELPHIA – Najkrajší deň v živote dvoch neviest sa zmenil na nočnú moru! V hoteli Sheraton Society Hill vo Philadelphii sa v sobotu konali dve svadobné hostiny zároveň. Dobrú náladu a oslavy mladomanželov však skoro ráno narušil konflikt medzi rodinami, do ktorého sa nakoniec zapojila až takmer stovka ľudí. Rany, ktoré bez varovania lietali vzduchom, sa ušli aj samotnej neveste a jeden z hostí dokonca hromadnú bitku neprežil!

Traja zatknutí a jeden mŕtvy – to je bilancia masovej šarvátky, ktorá vypukla v nedeľu počas svadobných hostín v hale philadelphského hotela Sheraton. Takmer stovku bitkárov tam upokojovali desiatky policajtov, ktorí na obranu museli použiť nielen obušky, ale aj elektrické paralyzéry. Zasahujúce hliadky si dokonca na rozvášnený dav svadobčanov museli dvakrát volať posily.

Jeden z hostí dokonca počas búrlivej roztržky prišiel o život. Strýko jednej z neviest, ktorý okrem výdaju netere oslavoval aj narodeniny, utrpel infarkt a v nemocnici mu podľahol. Podľa polície bol hlavným spúšťačom konfliktu alkohol, ktorý na oboch hostinách tiekol prúdom.

Podgurážení hostia sa nezastavili pred ničím a zopár rán sa ušlo aj neveste. Dramatický incident zachytil na kameru Max Schultz, ktorý v hoteli oslavoval narodeniny. „Bol som na druhom poschodí. Bol to blázninec,“ povedal. Z desiatok bitkárov boli nakoniec zatknutí dvaja za výtržníctvo a jeden za napadnutie policajta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu