Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Brit zavraždil svoju ruskú manželku: Po rokoch zistil, že bola muž!

Chris nezniesol pravdu.
Chris nezniesol pravdu. (Zdroj: Daily Mail)

ANKARA - Britský podnikateľ zavraždil svoju očarujúcu ruskú manželku po tom, čo zistil, že kedysi bola mužom. Chris Collier (40) najprv zbil Juliu (35) ťažkým predmetom a potom ju zadusil v ich byte v tureckom Kusadasi.

Collier, pôvodne z Rownallu v grófstve Staffordshire, emigroval do Turecka koncom 90-tych rokov a podľa predchádzajúceho zamestnávateľa bol vynikajúcim obchodníkom.

Britov priateľ uviedol, že pár bol ženatý niekoľko rokov, ale nemal žiadne deti: "Chris odišiel do Turecka pred desiatimi rokmi, aby začal odznova. Julia bola to najkrajšie dievča, ktoré mohol kedy stretnúť. Pracovala ako speváčka v hoteli v Korumar v Kusadasi. Tam sa stretli. Keď som počul, čo sa stalo, od spoločného priateľa v Turecku, bol som naozaj šokovaný,"

Collier, ktorý si vo svojej náhradnej domovine zriadil realitnú kanceláriu, podľa súdu zavraždil svoju manželku v novembri 2010. V auguste tohto roka ho uznal vinným a poslal do väzenie na 24 rokov. "Sme si toho vedomí. Budeme pokračovať v poskytovaní konzulárnej pomoci jemu a jeho rodine tu v Británii," uviedol hovorca ministerstva zahraničia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu