Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Žiačka (15) zdrhá so ženatým učiteľom (30): Toto sú ich fotky z úteku!

Megan a Jeremy svojím útekom šokovali nielen najbližších, ale aj celú britskú verejnosť.
Megan a Jeremy svojím útekom šokovali nielen najbližších, ale aj celú britskú verejnosť. (Zdroj: cctv)

CALAIS - Pätnásťročná Megan Stammersová utiekla z Anglicka s o pätnásť rokov starším učiteľom matematiky Jeremym Forrestom po tom, čo ju k tomu prehováral celé mesiace na Twitteri. Kamery ich zachytili pred dvomi dňami na trajekte do francúzskeho Calais. Na fotografiách, ktoré zverejnila tamojšia polícia vidno dvojicu, ako sa zaľúbene objíma okolo pliec alebo drží za ruky.

Zúfalí rodičia Martin a Tracy dcéru prostredníctvom médií prosia, aby sa vrátila domov, ale zatiaľ je všetko márne. Sú však aj rozhorčení tým, že škola o možnom vzťahu svojej žiačky a člena pedagogického zboru vedela neuveriteľných sedem mesiacov a nič nepodnikla.

Podobne nešťastní sú ale aj rodičia ženatého Jeremyho. Podľa nich syn konal skratovo, nedomyslel dôsledky svojho činu a teraz sa nemôže vyrovnať s vzniknutou situáciou.

Otec Jim Forrest včera uviedol pre denník Daily Telegraph: "Mám strach o Jeremyho. O Megan sa nebojím. Môj syn je jeden z najcitlivejších a najmilších ľudí, ktorých poznám. Bojím sa, že si niečo urobí."

Tínedžerka opustila svoj domov v Eastbourne minulý štvrtok popoludní po tom, čo povedala matke, že prespí u kamarátky. Keď sa na druhý deň neobjavili ani ona, ani učiteľ v škole, tá vyhlásila poplach. Bezpečnostná kamera neskôr zachytila Forrestov čierny Ford Fiesta s Megan na sedadle spolujazdca.

Obrázky páru z trajektu zverejnila polícia v nádeji, že podporí svedkov, aby sa ozvali s bližšími informáciami o ich pobyte. Zatiaľ však nemá žiadnu stopu. Nedokázala ich vypátrať prostredníctvom mobilných telefónov ani bankomatových kariet.

Verejnosť je v tomto prípade rozpoltená. Kým niektorí žiadajú Megan, aby sa vrátila späť k rodičom, iní ich v úteku podporujú a želajú ich láske iba to najlepšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu