Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Masaker v Rusku: Ožran v 200 km/h vpálil do zástavky, 7 mŕtvych tínedžerov!

Opitý šofér vyviazol takmer bez zranení Zobraziť galériu (2)
Opitý šofér vyviazol takmer bez zranení (Zdroj: en.ria.ru)

MOSKVA - Sedem mŕtvych a štyroch ranených si vyžiadala nehoda v Moskve, kde opitý vodič v 200-kilometrovej rýchlosti nezvládol riadenie svojho vozidla a narazil do ľudí na zastávke. Väčšinu obetí tvoria podľa médií mladé dievčatá a chlapci, ktorí sa pravdepodobne vracali zo sobotňajšieho vyučovania.

Silne podnapitý vodič nehodu prežil. V nemocnici ho teraz chráni policajná hliadka pred hnevom pozostalých. Hrozí mu deväť rokov odňatia slobody. Jeho spolucestujúca vyviazla s pomliaždenými nohami.

Nehoda sa podľa serveru NEWSru.com odohrala neďaleko luxusného obytného bloku, kde má premiér Dmitrij Medvedev súkromný byt o rozlohe 364,5 metrov štvorcových; šéf vlády teraz samozrejme využíva štátnu rezidenciu, kde býval ešte ako prezident.

Na miesto tragédie sa dostavili aj policajní náčelníci, ktorí o 24 hodín skôr usporiadali v nočnej Moskve preventívnu akciu "netriezvy vodič". Hliadky zadržali 169 šoférov, ktorí riadili pod vplyvom alkoholu.

Obdobná tragédia sa odohrala v okolí Moskvy v júli, kedy opitá vodička zrazila sedem chodcov, ktorí kráčali k zastávke; zahynulo vtedy päť ľudí vrátane sedemročného dievčatka. S 24-ročnou vodičkou začal súd tento týždeň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu